Újabb díjakat nyert a 360 Design Budapest! – Egy arany és egy bronz helyezéssel zárult a 11. Eventex Awards

Virtual Expo kategóriában arany, míg Art Event kategóriában bronz helyezést ért el a Magyar Divat & Design Ügynökség által megvalósított 360 Design Budapest kiállítás a 11. Eventex Awards versenyen. A figitális esemény kortárs magyar és regionális designmárkák világszínvonalú alkotásait mutatta be online, illetve offline térben, kiválóan szemléltetve ezzel Közép-Európa designipari kulturális gazdagságát az érdeklődők számára.

Az Eventex Awards minden évben több különböző kategóriában arany, ezüst és bronz minősítéssel díjazza azokat az egyedülálló fizikai vagy virtuális eseményeket, marketing kampányokat megvalósító vállalatokat, illetve ügynökségeket, amelyek technológiai újításokat, kreatív megoldásokat, vagy szolgáltatásokat kínálnak a rendezvényipar és élmény marketing számára. A díjazottak a szakmai elismerés mellett egy kommunikációs támogató csomagban is részesülnek, amelynek elemei hozzájárulnak a kiválasztott nyertes projektek szélesebb körben történő bemutatásához.

A 2021-es megmérettetésre rekordszámú, 37 országból összesen 561 pályamű érkezett, amelyek közül a szakmai zsűri Virtual Expo kategóriában arany, míg Art Event kategóriában bronz díjat ítélt oda a Magyar Divat & Design Ügynökség által létrehozott360 Design Budapest kiállításnak. A 2020-ban figitális, azaz fizikai és online térben egyaránt megvalósított rendezvény célja az volt, hogy a kihívásokkal teli időszakban is intenzív láthatósághoz jussanak a tehetséges magyar, valamint regionális designmárkák és formatervezők. A kiállítást hatalmas siker övezte: a 600 helyszíni látogató mellett, közel 20.000 online érdeklődő tekintette meg az alkotásokat, valamint majdnem 1000 fő vett részt a személyes vagy online tárlatvezetésen. A 360 Design Budapest kiállítás digitális formában továbbra is elérhető: https://360dbp.com/

Az alábbi linkeken megtekinthető a kiállítás projekt leírása, képanyagai, illetve a zsűritagok részpontszámai a díjazott kategóriák szerint:

  • Virtual Expo kategória – Arany díj

https://pro.evalato.com/1850/submissions/100428?round_id=1412

  • Art Event kategória – Bronz díj

https://pro.evalato.com/1850/submissions/100427?round_id=1412