Nemzetközi díjak

Red Dot Design Award

A Red Dot díj az egyik legmagasabb design minősítés, amelyet a design szakma világszerte is elismer. A 360 Design Budapest Red Dot díját egy 24 főből álló nemzetközi szakmai zsűri bírálta el, amely kitüntetést a magyar kiállítás Brand & Communication Design kategóriában nyerte el 2021-ben. A zsűrizés során a bírálóbizottság főleg az ötlet megvalósíthatóságát, formavilágát és kommunikációs üzenetét tartotta szem előtt.

Apex Toplista

A nemzetközi elismerések mellett a 360 Design Budapest kiállítás a magyar szakmai színtéren is sikereket ért el. A Kreatív magazin shortlistjére került fel, amely a hazai kommunikációs szakma vezető havilapja és a média, valamint a reklámipar területén dolgozó közönséget szólítja meg. A hetedik éve működő PR lista mintájára, a Kreatív Magazin 2022 elején mutatta be legújabb Apex Toplistáit (Event, Reklámügynökség és Design kategóriában), melyen az Ügynökség két kategóriában is kiemelkedő helyezést ért el a 360 Design Budapest kiállítás keretében. A 360 Design Budapest 2022-ben az Apex Event Toplista 3., míg a Design Toplista 4. helyezését érte el.

A’ Design Award & Competition

A világ legismertebb nemzetközi design versenye, az A’ Design Award & Competition két kategóriában is – Event & Happening Design és Interior Space & Exhibition Design – bronz díjat ítélt oda a 360 Design Budapest kiállításnak. A szakma egyik legnagyobb presztízsű elismerésének köszönhetően még szélesebb nemzetközi közönség ismerheti meg a régióban rejlő kreatív potenciált, ugyanis a trófea, a tanúsítvány és az évkönyv mellett, a nyertesek munkái helyet kapnak az „Év legjobb designjai” olasz kiállításon is. Az A’Design Award & Competition 2021-ben kiemelte a kiállítást, mint „Best Design of Hungary”, illetve DAC Design Classification Event & Happening Design kategóriában a világ 31. legjobb designere kitüntetést.

Global Eventex Awards

Virtual Expo kategóriában arany, míg Art Event kategóriában bronz helyezést ért el a Magyar Divat & Design Ügynökség által létrehozott 360 Design Budapest kiállítás a 11. Global Eventex Awards versenyen. A díjazottak a szakmai elismerés mellett egy kommunikációs támogató csomagban is részesültek, amelynek elemei hozzájárulnak a kiválasztott nyertes projektek szélesebb körben történő bemutatásához.