Kiállítók Collectible Design Sárkány Bence Furniture

Sárkány Bence Furniture

A márka egyedi tömörfa bútorok alkotására jött létre. A kényelem és funkcionalitás kombinációja, letisztult formákkal – generációkon átívelő értéket hoz létre.

Sárkány Bence gimnázium után az asztalos szakmát választotta, és azóta is elkötelezett a szakma fejlesztése iránt. A saját tervezésű bútorok készítése az érdeklődésének középpontjában állt tanulmányai kezdetétől fogva.
2019-ben Sárkány Bence megalapította saját márkáját, a Sárkány Bence Furniture-t. Termékei kivételes minőséget és egyedi dizájnt képviselnek, tükrözve kreatív látásmódját.
2022-ben, a Konstrumán való részvételen túl az Elle Decoration magazinban való megjelenése kulcsfontosságú mérföldkőnek bizonyult márkájának népszerűsítése és szélesebb közönség elérése szempontjából. Ugyanebben az évben jelölték az Elle EDIDA Fiatal Tehetség kategóriában is. Részt vett a S/ALON belsőépítészeti kiállításon is, ahol bemutatta 3.14 székét, lehetőséget adva a szélesebb közönségnek, hogy felfedezze munkáját.
2023-ban bemutatta második termékét, a RINGA hintaszéket, tovább erősítve márkájának sokszínűségét és kreatív portfólióját. Bence folyamatosan keresi az új kihívásokat és lehetőségeket, hogy megújítsa és előre vigye tervezői karrierjét.

Sárkány Bence stílusa skandináv bútorokra emlékeztető elemeket mutat. Célja olyan bútorok létrehozása, amelyek formájukban és funkcionalitásukban hosszú távon is megállják a helyüket, akár évtizedeken át. Nagy hangsúlyt fektet az optimalizált anyagfelhasználásra a tervezés és gyártás folyamatában, hogy termékei a lehető legkisebb ökológiai lábnyommal rendelkezzenek

Ringa (Sárkány Bence Furniture)
Ringa (Sárkány Bence Furniture)
Ringa (Sárkány Bence Furniture)