Monotropa

A 2021-ben Prágában alapított Monotropa egy márkatervező stúdió, amely a valódi kézművességet képviseli egy új perspektívával. Alapítóját, Janypkova Klara-t a helyekről, technikákról szóló történetek és a hagyományos mesterségek iránti mély tisztelet vezérli. A trendek hajszolása helyett a Monotropa saját niche-t teremt, természetes és újrahasznosított anyagokat szőve olyan mintákká, amelyek az egyszerűséggel és hitelességgel rezonálnak. A Tomas Kucera üveggyártóval vagy Annamaria Semancova tervezővel való figyelemre méltó együttműködés megmutatta a márka elkötelezettségét az interdiszciplináris projektek iránt. A márka esszenciája a Monotropa Uniflora, egy egyedülálló vadvirág, amely a végtelen képi világból való rajzolás művészetét szimbolizálja a kreativitás ápolása érdekében. A Monotropa minden dizájnnal tudatos és időtlen életstílusra törekszik.

TORSO Side Table

Egy egyszerű, hengeres forma, amelyet egy külső erő alakít át, forog és fejlődik a TORSO Side Table tárggyá. Az időtlen motívum az emberi test jelenségét ünnepli, és üveg nyelvére fordítva az eltorzult tömegek tükröződésének fantasztikus játékát hozza létre. Az alacsony asztal teljes értékű asztalként vagy figyelemre méltó belső műalkotásként szolgálhat.

AVALANCHE Pendant Light

Az AVALANCHE függőlámpa a forma és a funkció mesteri keveréke. A belsőt LED-csíkkal ellátott szálcsiszolt sárgaréz cső rögzíti, különféle üvegárnyalatok jellemzik, amelyek gyönyörűen megragadják az üveg félig folyékony állapotának amorf természetét. Az eredmény egy világítótest, amely egy üveg lávalavina hipnotizáló táncát idézi, fénnyel és művésziséggel egyaránt megvilágítva a tereket.

AVALANCHE Pendant Light (Monotropa)
AVALANCHE Pendant Light (Monotropa)
AVALANCHE Pendant Light (Monotropa)
TORSO Side Table (Monotropa)
TORSO Side Table (Monotropa)