Juszuffceramics

A Juszuffceramics márka célja a hagyományos porcelánöntési technológia és a modern kerámia nyomtatás ötvözése, olyan egyedi és innovatív termékek létrehozása, amelyek művészi és funkcionális értéket képviselnek. Kovács József, mint alapító és tervező, a magyar kerámiakultúra mélyreható ismeretét ötvözi a formatervezés kortárs irányzataival, így hozva létre különleges és időtálló darabokat. A márka kiemelt figyelmet fordít a minőségre és az esztétikumra, biztosítva ezzel a vásárlók számára a legmagasabb szintű elégedettséget.

A tervezőről

Kovács József kerámiaművész és formatervező, aki a hagyományos kerámiaművészetet modern technológiákkal ötvözi. A kecskeméti Kondor Béla Művészeti Iskolában ismerkedett meg a kerámiával 14 évesen. Az érettségi után Sopronban folytatta tanulmányait formatervező szakon, majd szakmai gyakorlatokat szerzett a Nemzetközi Kerámia Stúdióban és a Herendi Porcelánmanufaktúrában. Egy évig dolgozott a szakmában, ezt követően párjával nyolc hónapos kerékpártúrára indultak Olaszországba, ami nagyszerű önismereti kirándulás volt számára. Hazatérve saját munkásságával foglalkozott, fejlesztette magát és keramikusi ismereteit. Jelenleg a MOME mesterképzés kerámiatervezés hallgatója és a MOME TechPark munkatársa, valamint a Juszuffceramics márka alapítója.

A tárgyakról

Fi-Lux Lámpacsalád

  1. Fi-Lux Asztali Lámpa

Az asztali lámpák különleges, parametrizálható mintázatokat viselnek, amelyek a fény szórásával és irányításával játékosan alakítják a belső tér hangulatát. A lámpák levelek és más természet ihlette formák alapján készültek.

  1. Fi-Lux Asztali Lámpa

Az asztali lámpák különleges, parametrizálható mintázatokkal rendelkeznek, amelyek a fény szórásával és irányításával játékosan alakítják a belső tér hangulatát. A lámpák kaktuszok, és más természet ihlette formák alapján készültek.

Fi-Lux Függesztett Lámpa

A függesztett lámpák különleges, parametrizálható mintázatokat viselnek, amelyek a fény szórásával és irányításával játékosan alakítják a belső tér hangulatát. A lámpák levelek és más természet ihlette formák alapján készültek.

(Juszuffceramics)
(Juszuffceramics)
(Juszuffceramics)
(Juszuffceramics)
(Juszuffceramics)
(Juszuffceramics)
(Juszuffceramics)
(Juszuffceramics)
(Juszuffceramics)
(Juszuffceramics)
(Juszuffceramics)
(Juszuffceramics)