Woodoo Furniture

A Woodoo Furniture célja, hogy a hétköznapokba is művészetet és szépséget vigyen, és kreativitásra inspirálja a bútor használóit is. A márka különleges, fából készült kézműves mobiliák és más lakberendezési tárgyak létrehozására született, egyik fő alapelve a természetes anyagok szeretete és megbecsülése.

A tárgyakról

Nest pihenőszék

Ezt a meglepően kényelmes széket szigorúan lazulásra készítették. A tervezési fázisban az elsődleges szempont az ergonómiai szabályok, méretek szigorú követése volt, hogy minél hosszabb időt tudj eltölteni benne, ha belefeledkezel egy izgalmas regénybe vagy egy mély beszélgetésbe. A finoman ívelt, ecsetvonásra emlékeztető elemek anyaga tömör diófa, annak minden jellemző rajzolatával, gondosan nem csomómentesítve. Ha nem akarsz túlméretezett és teljesen kárpitozott fotelt, akkor ez a favázas, könnyed forma ideális lehet számodra. Ez a verzió sötét tónusai miatt erdei hangulatot áraszt, de úgy tervezték meg, hogy más színű kárpit és faanyag sokféle kombinálásával személyre szabható és más stílusú lehessen.

Ragno lerakóasztal

Ettől a póktól nem kell félned, nem fog a falra mászni, csak annyi a dolga, hogy hátán tartsa a tárgyaidat. Karcsú, figyelemfelkeltő ízelt lábakkal és vékony vonalvezetéssel tették igazán egyedivé a Ragnot. Merész designja izgalmasabbá teszi és uralja a teret. A kisebbik, európai dió asztallapot egy különleges eljárással, szabadkézi marással dekorálták, a bútor többi részét pedig amerikai dióból készítették.

Nest pihenőszék (Woodoo Furniture)
Nest pihenőszék (Woodoo Furniture)
Ragno lerakóasztal (Woodoo Furniture)
Ragno lerakóasztal (Woodoo Furniture)