Kövesd a 360 Design Budapest kiállítást a közösségi média oldalakon!

A Magyar Divat & Design Ügynökség 2021-ben ismét megrendezi a tavalyi évben kiemelkedő sikerrel megvalósított 360 Design Budapest kiállítást, amely idén új koncepcióval és kibővült programokkal tér vissza. A kiállítás elindította közösségi média oldalait, amelyet minden design rajongónak érdemes követnie, hiszen így első kézből értesülhetnek az eseménnyel kapcsolatos legfrissebb hírekről. Az oldal új perspektívából mutatja be a formatervezők izgalmas munkáit és alkotói életútjukat, amely által a nagyközönség még közelebbről megismerheti a hazai és regionális tervezőket.

A Magyar Divat & Design Ügynökség 2020 októberében valósította meg az első 360 Design Budapest programsorozatot, amellyel a design mindennapokban betöltött szerepére hívta fel a figyelmet online és offline kiállítások, tárlatvezetések, illetve kerekasztal-beszélgetéseken keresztül. Az eseményt hatalmas érdeklődés övezte és számos nemzetközi díjat nyert el. A szakmai elismeréseknek köszönhetően a látogatók szélesebb körben ismerhették meg a régióban rejlő kreatív potenciált, illetve a hazai és regionális tervezők tehetségét.

A kiállítás idén új koncepcióval és programokkal, valamint egy erősebb regionális fókusszal bővül. Emellett a rendezvény elindította közösségi média oldalait, amely lehetővé teszi, hogy a design iránt érdeklődő közönség még közelebbről megismerhesse az esemény részleteit, valamint a kiállító hazai és regionális tervezőket. A 360 Design Budapest kiállítás Facebook, Instagram és LinkedIn platformjain a látogatók első kézből értesülhetnek az eseménnyel kapcsolatos legfrissebb hírekről.

Kövesd a 360 Design Budapest közösségi oldalait!

Instagram: @360designbudapest

Facebookon: 360 Design Budapest

LinkedIn: 360 Design Budapest