Programok Side Events Tányér workshop

Tányér workshop

Ruzicska Tünde, a magyar gasztro-kerámia kiemelkedő alkotója egy tányérkészítő workshopra invitálja az érdeklődőket!

Egy alkalom 2 órás, minimum 2, maximum 4 főt tud egyszerre kerámia stúdiójába fogadni. Minden professzionális eszköz, alapanyag, inspirációs forrás biztosított, a helyszínen lesz tea, kávé, sütemény, van mosdó, és egy kis kert is. Aki teljesen kezdő vagy aki haladó azt is szeretettel várja alkotni, töltődni, tanulni.

A vezetett workshop ára 20.000ft/fő, mely tartalmazza a 2 órás foglalkozás teljes költségét. A mázazást a keramikus készíti, előzetes egyeztetés alapján a kívánságoknak megfelelően. Az ár tartalmazza az összes tárgy kétszeri égetését, és ez minden tárgyra vonatkozik, amennyit csak készítenek a résztvevők. Egy ilyen alkalommal 4-6 db tárgy elkészítésére is lehetőség van. Magastűzön égethető magas minőségű alapanyagból készülnek a tárgyak, amelyek nem tartalmaznak egészségre káros anyagokat, és a kiégetés után lehet mosogatógépben, mikróban is használni. A tárgyak a készítéstől számítva 3-4 hét múlva készülnek el, ezután lehet őket hazavinni.

Lapnyújtás technikával fognak elkészülni a lapos tányérok, több méretben: főételes, desszertes, reggelizős. Tetszés szerint ezekhez lehet öblösebb tálkákat is készíteni. A művész lépésről lépésre bemutat mindent, és segít a megvalósításban.

Ha esetleg valaki jártasabb a kerámia készítés rejtelmeiben, és van olyan ötlete, vagy technika amiben szintet szeretne lépni, abban is segít majd a keramikus.

A workshop díját a helyszínen lehet kifizetni kézpénzzel vagy átutalással.

2023. október 22. 11:00
Ruzicska Tünde kerámia műhely Ady Endre út 17, 1192
10/22/2023 11:00 AM 10/22/2023 12:30 PM Europe/Budapest Tányér workshop Ruzicska Tünde, a magyar gasztro-kerámia kiemelkedő alkotója egy tányérkészítő workshopra invitálja az érdeklődőket! Egy alkalom 2 órás, minimum 2, maximum 4 főt tud egyszerre kerámia… Ruzicska Tünde kerámia műhely Esemény mentése naptárba