Programok HFDA Academy HFDA Academy: Kollaboráció, mint az innováció mozgatórugója

HFDA Academy: Kollaboráció, mint az innováció mozgatórugója

A HFDA Academy kerekasztal-beszélgetések elsődleges célja a kreatíviparon belüli szakmai párbeszéd és tudásmegosztás elősegítése. Az esemény olyan platformot biztosít a divat-és design iránt érdeklődők számára, ahol változatos ágazati kérdésekre kapnak választ,elmélyíthetik tudásukat a szakmát érintő aktuális témakörökben.

A Magyar Divat & Design Ügynökség design LAB inkubációs programjának keretében gyártó-tervező párosok kaptak támogatást innovatív termékfejlesztésre. Az együttműködések rámutattak arra, hogy a gyártói tapasztalatok,a formatervezői kreativitás és a kollektív tudásanyag ötvözése versenyképes termékek fejlesztéséhez és megvalósításához vezet. A beszélgetés során a meghívott tervezők és gyártók a közös munka során szerzett tapasztalataikat osztják meg a közönséggel, figyelembe véve a designtudatos vállalkozások szerepvállalását és innovatív eszközhasználatát.

A beszélgetés résztvevői:

Juhos Lehel – ipari formatervező

Hevesi Annabella – Line and round társalapító, vezető tervező

Simonfalvi Bence – POSITION Collective, tervező, tulajdonos

Moderátor: Korn Anita – Ruhastory, kreatív producer, tulajdonos

 

Helyszín: Bálna Budapest, Art Market, InsideArt auditórium

További információ és regisztráció az eseményre hamarosan!

2022. október 08. 11:00
360 Design Budapest Fővám tér 11-12
10/08/2022 11:00 AM 10/08/2022 12:30 PM Europe/Budapest HFDA Academy: Kollaboráció, mint az innováció mozgatórugója A HFDA Academy kerekasztal-beszélgetések elsődleges célja a kreatíviparon belüli szakmai párbeszéd és tudásmegosztás elősegítése. Az esemény olyan platformot biztosít a divat-és design iránt érdeklődők számára,… 360 Design Budapest Esemény mentése naptárba