Programok design DIALOG design DIALOG: Budapest Design Material Library – a kézzel fogható innováció

design DIALOG: Budapest Design Material Library – a kézzel fogható innováció

HFDA Academy: design DIALOG – Budapest Design Material Library – a kézzel fogható innováció

Időpont: 2021. október 7. 14:30

Helyszín: Bálna Budapest

A 360 Design Budapest keretében megvalósuló design DIALOG programsorozat elsődleges célja, hogy designipar és a szakma iránt érdeklődők számára olyan fórumot biztosítson, ahol a design szakterülethez kapcsolódóan naprakész, eddig nem tárgyalt témakörökben vagy rendhagyó megközelítésben juthatnak információhoz

Örömmel jelentjük be a Magyar Divat & Design Ügynökség és a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem legújabb együttműködését, egy egyedülálló regionális anyagkönyvtárat, ami nemzetközi adatbázis formájában gyűjti egybe a legfrissebb és leginnovatívabb anyagokat a világ minden tájáról. Tudj meg többet a lenyűgöző gyűjteményről a „Budapest Design Material Library – egy kis innováció” design DIALOG kerekasztal -beszélgetésen, ahol az előadók bemutatják az izgalmas együttműködés részleteit.

A Magyar Divat & Design Ügynökség a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemmel együttműködésben hozta létre a Budapest Design Material Library-t, egy, a régióban teljesen egyedülálló anyagkönyvtárat. A folyamatosan bővülő gyűjtemény, valamint a helyszínen elérhető online adatbázis több nyelven biztosít lehetőséget a hazai és akár nemzetközi iparági szereplők számára a legkülönbözőbb anyagminták, valamint azok innovatív felhasználási lehetőségeinek megismerésére.

A kerekasztal résztvevői:

  • Barcza Dániel DLA habil. – Moholy – Nagy Művészeti Egyetem, Stratégiai és Kutatási Rektorhelyettes
  • Laufer Ferenc–Alapító, tervező, Flying Objects Kétszeres Red Dot és egyszeres iF Design díjas formatervező
  • Pap Dávid, CEO FabLab Budapest
  • Vági Oszkár-Roomba Belsőépítész Studió vezetője
  • Moderátor: Kocsis M. Brigitta-újságíró, műsorvezető

Az esemény ingyenes, azonban a részvétel a limitált férőhelyek miatt regisztrációköteles, melyet ezen a linken lehet megtenni: https://360dbp.com/regisztracio/?lang=hu. A helyszín kapacitása max. 50 fő.

Az esemény alatt magyar-angol szinkrontolmácsolást biztosítunk.

Az eseményen résztvevők kötelesek betartani a mindenkor hatályos járványügyi jogszabályokat.

2021. október 07. 14:30
360 Design Budapest Fővám tér 11-12,
10/07/2021 02:30 PM 10/07/2021 04:00 PM Europe/Budapest design DIALOG: Budapest Design Material Library – a kézzel fogható innováció HFDA Academy: design DIALOG – Budapest Design Material Library - a kézzel fogható innováció Időpont: 2021. október 7. 14:30 Helyszín: Bálna Budapest A 360 Design… 360 Design Budapest Esemény mentése naptárba