Programok Side Events A Code bemutatja – 6:AM; A murano üveg design következő generációja

A Code bemutatja – 6:AM; A murano üveg design következő generációja

A 360 Budapest design hét alkalmából egy kizárólagos esemény kerül megrendezésre a Code Showroom újonnan kialakított helyszínén, Budapest szívében. Ez az esemény kivételes lehetőséget kínál a nagyközönség számára, hogy elmerüljön a 6:AM Glassworks, a milánói és velencei székhelyű dizájnmárka világában.

Az Edoardo Pandolfo és Francesco Palù által 2018-ban alapított 6:AM Glassworks hírnevet szerzett csúcskategóriás muránói üvegből készült világítótestekkel, collectible design alkotásokkal és egyedi projektjeivel. A vállalat számos neves tervezővel működött együtt, köztük olyan kreatívokkal, mint Hannes Peer, Luca Guadagnino, Oscar Murillo és Patricia Urquiola.

Ezen az eseményen a résztvevőknek lehetőségük nyílik igazán látványos módon felfedezni a 6:AM Glassworks figyelemre méltó kollekcióit, így a design rajongói számára kötelező élmény lesz.

 

2023. október 20. 20:00
Code Showroom Hold utca 5.
10/20/2023 08:00 PM 10/20/2023 09:30 PM Europe/Budapest A Code bemutatja – 6:AM; A murano üveg design következő generációja A 360 Budapest design hét alkalmából egy kizárólagos esemény kerül megrendezésre a Code Showroom újonnan kialakított helyszínén, Budapest szívében. Ez az esemény kivételes lehetőséget kínál… Code Showroom Esemény mentése naptárba