Master & Master

Master & Master

A 2023-ban alapított helyi bútormárka ötvözi a cseh és a nemzetközi tervezői tehetséget, hogy kiváló minőségű, egyedi darabokat hozzon létre. Saját prágai műhelyükkel és zászlóshajó üzletükkel olyan bútorok készítésére törekszenek, amelyek időtlen szépséget és funkcionalitást testesítenek meg, kiszolgálva azokat az ügyfeleket, akik értékelik a kivitelezést és a jellegzetes dizájnt.

Cocon

Cocon, egy elbűvölő és kényelmes pihenőszék. Úgy tervezték, hogy egy csipetnyi eleganciát és kifinomultságot biztosítson, ezért a szék tökéletes a szállodai előcsarnokok, bárok, éttermek vagy akár hangulatos nappali hangulatának fokozására. A részletekre való aprólékos odafigyeléssel készült Cocon Lounge szék hivatalosan természetes és fekete tölgyfa kivitelben, illetve fekete bőr és báránybőr kárpitozásban kapható. Ezenkívül kérésre kárpitozási lehetőséget is kínálnak, biztosítva az igényeknek megfelelő, személyre szabott kivitelezést. Tapasztalja meg a stílus, a kényelem és a sokoldalúság tökéletes keverékét ezzel a figyelemre méltó nyugággyal, amely elengedhetetlen kiegészítője a dekoráció emelésének és a barátságos légkör megteremtésének.

Roxor 

A Roxor szék ugyanazokból a fémrudakból készül, amelyeket leggyakrabban használnak a beton megerősítésében. A székek ipari jellegét kiemelik a minden részen megkettőzött, kemény illesztések. A Roxors két változatban kapható – karfával és anélkül. Kényelmes, egymásra rakható, tökéletes mindenhez, a kerttől a berlini bisztróig. Beltéren és kültéren egyaránt használható.

Mistra Lounge 

A Mistra Longue a Mistra Szék szép, kényelmes, társalgó változata. Garantáltan egy csipetnyi előkelőséget kölcsönöz bármely szálloda halljának, bárnak, étteremnek vagy hangulatos nappalinak. Hivatalosan természetes és fekete tölgy színben kapható, kárpitozással kérésre elérhető.

Mistra 

Éles vonalak. Tiszta profil. A porszórt acélra szerelt tölgyfa alkatrészek biztosan kiállják az idő próbáját, és ez sok szempontból egy olyan szék, amelyet mindannyian ismerünk és szeretünk. Az akasztó részlet praktikus kabátok és táskák felakasztására, ugyanakkor hóbortosságot is kölcsönöz a széknek. Mindez egy kortárs egyszerűségben áll össze, finom örömet hozva bármely térbe. A kárpitozáshoz KVADRAT szöveteket és valódi bőrt használnak.

Coffee Boy

Bemutatjuk a Coffee Boy-t, egy sokoldalú bútordarabot, amely a magazintartó és a dohányzóasztal kombinációja. Ezt a többfunkciós darabot úgy tervezték, hogy tökéletes társ legyen a nappaliban és azon túl. Akár önmagában, akár egy halom könyvvel és magazinnal díszítik, minden teret eleganciával ruház fel. A Coffee Boy standard fehér, fekete, bézs, piros és világoszöld színekben kapható, az Ön igényeinek megfelelő egyedi színekkel. Üdvözölje új legjobb barátját, ami emeli a belső terek megjelenését.

(Master & Master)
(Master & Master)
(Master & Master)
(Master & Master)