DBE.FURNITURE

A DBE.FURNITURE egy innovatív márka, amely újradefiniálja a bútortervezést. A helyi gyárthatóság szempontjainak betartásával és fenntartható anyagokkal prémium kategóriás és testreszabható darabokat kínálnak. A DBE.FURNITURE új mércét állít fel az innovatív és fenntartható bútorgyártásban.

Kiss Bence Ádám designer, innovátor, érdeklődése középpontjában a design filozófia, a design és a digitális technológia valamint a design és az üzlet összefonódása áll.

Budapesten, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen szerzett formatervezői diplomát, Londonban élt és dolgozott közel tíz évig.

Ádám kiemelt hangsúlyt fektet a fenntarthatóságra, a „distributed design” jelenségére, a magas szinten testreszabható design keretrendszerek, design DNS-ek létrehozására és mélyen foglalkoztatják a design üzleti és társadalmi hatásai.

Ádám a nemzetközi kreatív iparban eltöltött 20 éve lehetővé tette, hogy a designhoz kapcsolódó területek széles skáláján mélyítse tapasztalatait. Foglalkozott digitális áramkör alapú termékek tervezésével és fejlesztésével, kiterjesztett valóság alapú termékekkel, digitális termékekkel, szoftverekkel, UI/UX designnal, klasszikus termék tervezéssel, ékszer tervezéssel, design stratégiák és designhoz köthető üzletek fejlesztésével.

Moon First Quarter (DBE.FURNITURE)
Moon First Quarter (DBE.FURNITURE)