Formatervezők figyelem – Jelentkezz a 360 Design Budapest kiállításra!

Újra itt a lehetőség, hogy jelentkezz a harmadik 360 Design Budapest kiállításra, hogy 2022-ben a Te alkotásaiddal gazdagodva varázsolja el a design szakmát és a lakberendezés szerelmeseit ősszel. A Magyar Divat & Design Ügynökség ismét megrendezi a többszörösen díjazott rendezvényét, amely fizikai és digitális formában mutatja be a design mindennapjainkat körülvevő szerepét. A kiállítás kivételes bemutatkozási lehetőséget biztosít a formatervezők számára, így érdemes kihasználni a lehetőséget és június 15-ig benyújtani pályázatunkat.

A 360 Design Budapest célja, hogy a hazai és regionális formatervezők számára bemutatkozási lehetőséget nyújtson a magyar és nemzetközi ágazati szereplőknek. Mindemellett az esemény ismerteti a magyar design magas színvonalát és egyedülállóságát, mely hozzájárul a márkák értékesítésének fellendítéséhez. A rendezvény keretében a kiállítás mellett szakmai kerekasztal-beszélgetések és előadások, exkluzív tárlatvezetések is várják az érdeklődőket.

Kik jelentkezhetnek a kiállításra?

  • Olyan tervezők vagy designmárkák, akik rendelkeznek 2020-nál nem régebbi, újdonságként bemutatható termékkel. Külön előnynek számít, ha a tervező rendelkezik hazai vagy nemzetközi elismerésekkel, publikációkkal. Bővebb információ ITT.
  • Aktív egyetemi hallgatói jogviszonnyal rendelkező, vagy szakirányú képzésben frissen végzett hallgatók, illetve kapcsolódó szakterületen tapasztalattal rendelkező elsőtermékes feltörekvő tervezők. Bővebb információ ITT.
  • Olyan tervezők, akik rendelkeznek a portfóliójukban újdonságként definiálható, 3D-ben bemutatható, saját tervezésű gyártmánytervvel vagy termékkoncepcióval, mely a kiállítás során digitális formában kerülne megjelenítésre. Bővebb információ ITT.

A jelentkezési határidő meghosszabbítva: 2022. július 6.

A jelentkezést, illetve a jelentkezéssel kapcsolatos e-maileket a 360dbp@hfda.hu email címre várja az Ügynökség.